Espais d'Art engega una campanya per difondre les activitats que es fan a les galeries de la ciutat


  • Comparteix:

Espais d'Art agrupa sis galeries.

Espais d'Art agrupa sis galeries.

L'associació Espais d'Art Sant Cugat engega avui una campanya de promoció amb la finalitat d'acostar les galeries d'art a tots els públics. Per aquest motiu, l'entitat, formada per 6 galeries locals, ha decidit editar un cartell conjunt i un tríptic que informa sobre la programació mensual d'aquestes sales .

Les sales d'art que integren l'Associació Espais d'Art han fet pinya amb l'objectiu d'introduïr els ciutadans, d'una vegada, en els circuits artístics. En aquest sentit, les galeries tiren endavant una campanya per promocionar l'art local amb l'edició d'un cartell conjunt i un programa de mà amb el planell de la ciutat on figura l'adreça de les diferents sales.

Josep Canals, propietari de la Canals Galeria d'Art, ha explicat perquè han posat en marxa aquesta iniciativa promocional:

Josep Canals

A vegades no ve ningú en tota la tarda


A més, els galeristes lamenten que els ciutadans no practiquin l'exercici de visitar sales amb l'únic objectiu de contemplar art. Escoltem Josep Canals:

Josep Canals

Hem de consumir més cultura, més llibres, poesia i art


L'Associació Espais d'Art de Sant Cugat està integrada per la Canals Galeria d'Art, l'Espai Lluís Ribas, La Galeria, Pou d'Art, Sala Ferran Martí i Arts Artis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.