La pel·lícula completa d''Interferències' arriba a internet


  • Comparteix:

Imatge del documental

Imatge del documental

El documental 'Interferències', produït per l'Observatori del Deute en la Globalització (ODG) i la Fundació Queipo, s'estrena aquest dijous a les set de la tarda a Internet, després de quatres setmanes als cinemes Girona i Alexandra de Barcelona. El film, que reflecteix l'origen, les responsabilitats i alternatives de la crisi global, és una serie de sis capítols que s'han penjat periòdicament a la xarxa les darreres setmanes i que es podran veure ara de manera completa al web de la pel·lícula, Interferencies.cc.

L'equip creatiu del projecte, amb el director Pablo Zareceansky i el guionista Albert Tola al capdavant, i part de l'equip de Queipo i l'ODG, presentaran via internet, a partir de les set, l'emissió del film. Durant la presentació i l'emissió, xatejarant amb els espectadors que ho vulguin.

L'economista santcugatenc i membre de l'ODG Dani Gómez explica l'objectiu d'aquest film. Són declaracions d'arxiu de Cugat.cat.

Dani Gomez

És un projecte que té voluntat de conscienciar, de fer pedagogia i també de proposar alternatives.


L'Ajuntament, entre d'altres institucions públiques, ha participat en aquest projecte com un dels inclosos en l'1% destinat a iniciatives solidàries. Està previst que el documental es pugui veure a Sant Cugat properament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.