Els Geganters celebren el concert de Nadal amb socis i familiars


  • Comparteix:

Foto de família dels Geganters de Sant Cugat. / Font: Geganters

Foto de família dels Geganters de Sant Cugat. / Font: Geganters

Els Geganters de Sant Cugat han celebrat aquest diumenge un concert de Nadal amb els alumnes dels cursos de música que des de fa quatre anys celebra l'entitat. Els cursos ja disposen de tres professors i una vintena d'alumnes, repartits en vuit grups on aprenen a tocar instruments tradicionals com el flabiol, la gralla i el tabal.

El concert de Nadal va ser una bona ocasió per veure el progrés dels músics de la colla i va rebre la visita de familiars, amics i bona part dels socis de l'entitat. A l'actuació es va escoltar un ampli repertori de temes clàssics de Nadal com 'Ara ve Nadal' o 'El dimoni escuat', juntament amb temes tradicionals del món geganter com 'Gener' o 'La Polca d'Ours'. Fins i tot la recopilació va anar més enllà del món tradicional, amb la peça medieval 'Stella Splendens' del llibre vermell de Montserrat.

L'última actuació va interpretar el tema nadalenc 'Noi de la Mare', amb arranjaments de Kiko Ujalde i l'adaptació d'en Pol Ducable, mestre de l'escola dels Geganters. Al finalitzar el concert, els músics van obsequiar els espectadors amb un tema geganter, 'El Circ', que van interpretar quasi la totalitat dels alumnes.

Els Geganters de Sant Cugat finalitzen així la temporada i afronten un any nou per celebrar el 25 aniversari amb tota la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.