La productora local Kaleidoscope Productions estrena el curt 'Heliocentrismo' a la xarxa


  • Comparteix:

Aida de Sàrraga, al primer frame de 'Heliocentrismo'. /Font: Kaleidoscope Productions

Aida de Sàrraga, al primer frame de 'Heliocentrismo'. /Font: Kaleidoscope Productions

'Heliocentrismo' és el nom del curtmetratge produït per les santcugatenques Adriana Díaz Martín-Zamorano, Júlia Matheu Las i Aida de Sàrraga, mitjançant la seva productora Kaleidoscope Productions. El film, que narra les reflexions existencials d'una jove, es desenvolupa a Sant Cugat, en indrets com el carrer Major, el Mercat Pere San i el Pi d'en Xandri.

Protagonitzada per Aida de Sàrraga, 'Heliocentrismo' explica en deu minuts les reflexions d'una jove que prepara una cita amb el seu enamorat. L'exredactora de Cugat.cat Adriana Díaz Martín-Zamorano signa el guió, mentre que Júlia Matheu Las s'ocupa de la realització de la cinta, que compta amb Nora Jones a la banda sonora.

'Heliocentrismo' es pot veure a Internet i és el resultat de la productora que han creat les mateixes joves, Kaleidoscope Productions. L'acció del curtmetratge se situa, en bona part, al casc antic de la ciutat. Aprofitant el dijous de mercadal a Sant Cugat, el curt mostra escenes al carrer Major, a la plaça de Sant Pere i al Mercat Pere San.

Altres localitzacions de 'Heliocentrismo' s'ubiquen als voltants del Pi d'en Xandri.

Heliocentrismo from Kaleidoscope Productions on Vimeo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.