El primer film de terror en 3D de l'Estat espanyol, ja es pot veure als cines locals


  • Comparteix:

El repartiment del film està format per rostres televisius /Font: Elseptimoarte.net

El repartiment del film està format per rostres televisius /Font: Elseptimoarte.net

El cinema Yelmo ha avançat les estrenes de la setmana i, des d'aquest dimecres, ja es poden veure 'El cambiazo', 'Le Havre', 'Drive' i 'XP3D', la primera cinta de terror en tres dimensions que s'ha fet a l'Estat espanyol. El film de la productora catalana Rodar y rodar és l'opera prima de Sergi Vizcaíno, amb Amaia Salamanca com a protagonista. Cinesa renova aquest divendres la cartellera només amb 'Un lugar para soñar', un drama romàntic amb Scarlett Johansson i Matt Damon.

'XP3D' ('Experiencia paranormal') és la nova producció de Rodar y rodar, responsable de 'El orfanato' i 'Los ojos de Julia'. El seu repartiment està format íntegrament per rostres televisius com Amaia Salamanca, Maxi Iglesias i la catalana Úrsula Corberó, entre d'altres.

El llargmetratge, dirigit pel novell Sergi Vizcaíno, narra la història d'un grup d'estudiants de psicologia que visiten un poble abandonat, Susurro, per demostrar que no hi existeixen fenomens paranormals. Un cop allà, s'adonaran que estaven equivocats.

La resta d'estrenes la completa la nord-americana, 'El cambiazo', una comèdia amb Jason Bateman i Olivia Wilde; i la francesa 'Le Havre', el retorn d'Aki Kaurismäki, que va triomfar al festival de Cannes.

També destaca 'Drive', una de les pel·lícules d'acció que més bones crítiques ha rebut aquest 2011. Ryan Gosling n'és el protagonista, interpretant un conductor especialista en escenes d'acció de cinema que també condueix el vehicles de lladres que es donen a la fuga.

Cinesa aporta l'altra novetat aquest divendres, amb l'ensucrada 'Un lugar para soñar', amb Scarlett Johansson i Matt Damon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.