Can Ninot acaba el 2011 amb uns 'Pastorets' amb les entrades exhaurides


  • Comparteix:

El Lloquet i el Rovelló s'han hagut d'enfrontar amb Satanàs

El Lloquet i el Rovelló s'han hagut d'enfrontar amb Satanàs

Can Ninot ha tancat el 2011, el primer amb presència a la ciutat, aquest divendres amb una actuació d''Els Pastorets' amb totes les localitats exhaurides. El teatre més petit de Catalunya ha recuperat aquestes festes la tradició de representar 'Els Pastorets' al centre de la ciutat, amb una particular versió amb titelles de drap dirigida per la companyia Tian Cusidó i la Metromàtic teatre. Bones xifres per acabar un any que Can Ninot valora molt positivament, després de veure la llum fa poc més de tres mesos. Mira aquest reportatge a Cugat tv

En Lluquet i en Rovelló són els pastors més coneguts de les festes de Nadal, i és que ells són el protagonistes de 'Els Pastorets', una tradició molt arrelada a la ciutat i que Can Ninot ha recuperat enguany en forma de titelles.

Aquesta nova expressivitat que permeten els ninos de drap aporta una nova perspectiva al clàssic català, alhora que permet una interacció més gran amb un públic majoritàriament infantil. Així ho ha explicat un dels directors del muntatge i component de Metromàtic Teatre, Roger Casadellà, en declaracions a Cugat.cat.

Roger Casadellà

El titella trenca la quarta paret constantment, i això ens va molt bé en un espectacle adreçat als més petits.


'Els Pastorets' de Can Ninot han tingut una molt bona acollida entre el públic santcugatenc, seguint la línia iniciada per aquest petit teatre des que va obrir les seves portes fa poc més d'un trimestre i que pretén mantenir-se de cara a l'any vinent amb una programació molt diversa. Ho explica el creador de la Companyia Tian Cusidó i creador de Can Ninot, Tian Cusidó.

Tian Cusidó

Tenim moltes sorpreses programades al gener, com 'La Balena Helena' i la 'Caputxeta Vermella' amb la companyia de titelles més antiga de Catalunya



'Els Pastorets' de Can Ninot podran veure's encara el primer dimarts i dimecres de l'any a dos quarts de sis de la tarda.

A més, el 2012 arriba carregat de propostes per al petit teatre, que té programades obres tan conegudes com 'La balena Helena' i una nova versió de 'La Caputxeta Vermella'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.