El pessebre interactiu de Valldoreix bat rècords per celebrar la dècada


  • Comparteix:

Edició d'enguany d''Escenes de pessebre'

Edició d'enguany d''Escenes de pessebre'

El pessebre interactiu de Valldoreix celebra 10 anys de representacions amb un rècord de donacions. 'Escenes de pessebre', interpretat pel Grup Teatre Espiral, ha deixat petit el Casal de Cultura del territori en les seves quatre funcions d'aquest dissabte, que han aconseguit recaptar gairebé 200 quilos d'aliments per a Càritas. Més de 200 persones han vist alguna de les representacions, que tenen com a objectiu mantenir viva la tradició i reforçar l'esperit solidari d'aquestes dates amb la complicitat del públic i d'altres entitats. Mira el reportatge a Cugat tv

'Escenes de pessebre' ha tornat per 10è any consecutiu al Casal de Cultura de Valldoreix per representar el naixement de Jesús d'una forma poètica, benèfica i interactiva. La companyia Teatre Espiral ha comptat amb la col·laboració d'altres entitats del territori com Pentagrama, Marxosos del Vallès i el taller de Teatre de Nens i Joves amb l'objectiu de mostrar als assistents el valor de l'esperit nadalenc i de la solidaritat. Així ho ha destacat la directora del Grup Teatre Espiral, Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

El sentit del pessebre vivent és l'apropament dels veïns i de les associacions culturals de Valldoreix per compartir teatre-musical i solidaritat.


Els actors del grup valloreixenc han fet participar el públic en el transcurs de l'obra a partir de petites intervencions en el guió i també han animat els assistents a l'entrega de menjar al nen Jesús, que ha tingut lloc al final de la representació. Totes les donacions es destinaran a Càritas.

A més, l'edició d'enguany de la iniciativa ha homenatjat l'empresari Joaquim Lloveres, un dels impulsors de la representació del pessebre a Valldoreix, que va morir l'octubre passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.