'Rec3', amb una santcugatenca al capdavant, s'apropa als cinemes


Temes relacionats

REC, amb dos santcugatencs implicats, opta avui a tres Goya ( 2/feb/08)


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

La pel·lícula 'Rec 3: Genesis', dirigida per Jaume Balagueró i Paco Plaza, es troba en fase de postproducció i s'estrenarà al març. El film compta amb la santcugatenca Teresa Gefaell com a directora de producció, que ja va participar en la primera part de 'Rec'. La santcugatenca també ha dirigit la producció de 'Mientras duermes', per la qual està nominada a un premi Gaudí, amb direcció de Jaume Balagueró.

La pel·lícula de Jaume Balagueró i Paco Plaza tornarà a les pantalles d'aquí a dos mesos. La tercera part de la saga 'Rec' situa l'espectador a l'inici de la història i explica l'origen del virus que va atacar l'edifici de l'Eixample barceloní en el seu primer film. La darrera part de la trilogia portarà el públic a un casament. A diferència de les dues parts anteriors, no hi haurà estructura de fals documental i les el·lipsi marcaran l'estructura del llargmetratge. La pel·lícula tindrà un final obert per tancar la saga en un altre film, 'Rec 4: Apocalipsis'.

La postproducció va començar al maig i l'estrena serà l'últim divendres de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.