Centenars de nens i nenes lliuren la seva carta a l'ambaixador dels Reis d'Orient


  • Comparteix:

La cua ha travessat tota la plaça d'Octavià

La cua ha travessat tota la plaça d'Octavià

Llargues cues per entregar les cartes als ambaixadors reials de Ses Majestats els Reis d'Orient. Centenars de nens acompanyats dels seus pares han fet petit aquest dimecres el Claustre del Monestir, que s'ha convertit en una petita cort on els missatgers dels Reis han atès les peticions dels nens i nenes de Sant Cugat. Mira el reportatge a Cugat tv

Les famílies santcugatenques han començat ben d'hora, a les cinc de la tarda, a fer cua a l'entorn del Claustre del Monestir, un espai on el grup d'animació infantil de Jordi Tonietti ha amenitzat l'estona.

Els més petits han explicat què han demanat a Ses Majestats, tot i que també han reconegut que haurien de rebre una mica de carbó.

Nens i nenes

La Nintendo DS i un joc de la PlayStation. / Jocs de taula per jugar tots. / M'he portat mig bé. / Una nina. / Jocs de la Wii.


De la seva banda, els pares han destacat la il·lusió que desperta en els nens actes com aquest. Alguns també s'han mostrat convençuts que els Reis d'Orient es portaran bé amb els seus fills.

Avis i pares

Ells volen donar la carta, es volen assegurar que arriba a les seves mans. / Venim cada any perquè els fa molta il·lusió.




Entre els objectes que més reclamen els nens de la ciutat hi ha videojocs per a consoles, nines i jocs de taula per jugar en família.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.