Margaret Thatcher i Sherlock Holmes, protagonistes a les estrenes de cinema


  • Comparteix:

Cartell de 'La dama de hierro'

Cartell de 'La dama de hierro'

La biografia de l'exprimera ministra britànica, Margaret Thatcher, i una nova entrega de ls aventures del detectiu Sherlock Holmes encapçalen les estrenes als dos cinemes de la ciutat. Meryl Streep encarna la 'dama de ferro' en una història on una Margaret Tatcher ja gran repassa els moments més destacats de la seva trajectòria política i personal. L'altra estrena de la setmana, 'Sherlock Holmes: juego de Sombras', compta amb Robert Downy Jr. i Jude Law als papers del detectiu i el seu ajudant Dr. Watson. Les dues propostes es podran veure a les dues sales de la ciutat als Cinesa i els Yelmo.

Dirigida per Phyllida Lloyd, 'La dama de hierro' narra la seva vida de l'expremier britànica Margaret Thatcher quan arriba als 80 anys. Aquest repàs s'inicia quan Thatcher decideix desfer-se de la roba del seu marit, mort fa dos anys, i aleshores comença a rememorar episodis passats despertant la preocupació del seu entorn que veu com confon present i passat.

A la nova entrega del conegut detectiu, 'Sherlock Holmes: juego de sombras', Sherlock i el Dr. Watson hauran de fer front al malvat professor Moriarty, a qui perseguiran per tot el continent europeu. Aquesta segona part de les aventures de Holmes compta amb la presència al repartiment de Noomi Rapace, coneguda pel seva interpretació de Lisbeth Salander en l'adaptació al cinema de la trilogia literària 'Millenium'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.