Tetrateatre busca veus pel cor de 'Pedra i Sang'


  • Comparteix:

El càsting serà avui i divendres.

El càsting serà avui i divendres.

La companyia santcugatenca Tetrateatre busca veus femenines i masculines d'adults per partcipar en el cor de l'espectacle 'Pedra i Sang'. Els interessats en fer les proves, que es faran avui i divendres d'aquesta setmana a la Casa de Cultura, només han de tenir una mínima noció per saber cantar.

Tenir unes nocions bàsiques de música i ser un santcugatenc o santcugatenca adult són els requisits per participar en les proves per entrar a formar part del cor de l'espectacle "Pedra i sang". Per quart any consecutiu, el grup Tetrateatre posarà en escena aquest Nadal aquesta obra que explica la història de l'assassinat de l'abat Biure la nit de la Missa del Gall. La companyia ha convovat unes audicions per triar 5 persones que cantaran amb el cor durant la representació. Segons la directora de "Pedra i sang", Dolors Vilarassau, es tracta d'oferir una possibilitat de participació als santcugatencs.

Dolors Vilarassau

A través d'aquest cor volem que hi hagi accés de la població a l'espectacle.


Les proves es faran aquest dimecres i divendres de nou a onze de la nit a la Casa de Cultura. Vilarassau concreta com seran les audicions.

Dolors Vilarassau

Són proves de veu i també d'escena.


Els resultats de la prova es comunicaran de seguida als participants ja que el Cor, que dirigeix Jordi Picorelli, hauria de començar a assajar el proper dilluns. L'obra es representarà els dies 25, 26,27 i 28 de desembre a la sala capitular del Monestir, al mateix lloc on l'abat va morir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.