Can Ninot comença el nou any amb una programació dedicada a un públic familiar


  • Comparteix:

El teatre Can Ninot comença aquest cap de setmana un gener ple de propostes adreçades al públic familiar. Una nova versió del clàssic infantil 'Pinotxo', una 'Caputxeta Vermella' representada per la companyia de titelles més antiga del país i el retorn als escenaris d'una de les obres cabdals del teatre de titelles català, 'La Balena Helena', ompliran la programació de Can Ninot en el primer mes de l'any. Les entrades es poden reservar al mateix local o a través de l'adreça de correu info@canninot.cat.

Aquest cap de setmana arriba a Can Ninot l'espectacle 'Pinotxo a l'aventura!', un musical de titelles creat per la companyia Tatonia. Aquesta recuperació del clàssic de la literatura infantil inicia la nova programació de l'any del teatre més petit de Catalunya. El director de Can Ninot, Tian Cusidó, ha explicat a Cugat.cat les novetats en la programació de gener.

Tian Cusidó

Trobarem tres espectacles, 'Pinotxo a l'aventura!', un clàssic com és la 'Balena Helena' i 'La Caputxeta Vermella i el Follet'.




La nova programació, adreçada a un públic familiar, ja té la meitat de les localitats reservades, seguint la tònica d'aquest petit teatre que ha tingut una molt bona acollida per part del públic santcugatenc. Ho ha explicat el director de Can Ninot a Cugat.cat.

Tian Cusidó

La llista de mail es va ampliant, la gent s'ho diu els uns als altres i la veritat és que surten molt contents de l'espectacle.



Can Ninot comença el nou any amb èxit entre el públic i el gremi titellaire, que segueix apostant per aquest teatre en petit format a Sant Cugat. Les entrades per als espectacles de Can Ninot es poden aconseguir al mateix local o enviant un correu electrònic a info@canninot.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.