La web del Teatre-Auditori incorpora els vídeos del programa 'L'espectacle' de Cugat.cat


  • Comparteix:

El reportatge del concert de Manel és un dels vídeos que es poden veure a la web del Teatre-Auditori

El reportatge del concert de Manel és un dels vídeos que es poden veure a la web del Teatre-Auditori

El programa 'L'espectacle' de Cugat tv amplia els seus canals de difusió de la mà de la web del Teatre-Auditori que des d'aquesta setmana ofereix els reportatges que Cugat.cat realitza periòdicament dels seus espectacles. Amb aquesta acció, el grup multimèdia es proposa arribar al públic especialitzat i també consolidar l'audiència que ja segueix 'L'espectacle' a Cugat.cat. Mira un resum del concert de Manel i l'entrevista en exclusiva a Cugat.cat

Des de fa dos anys, Cugat tv ofereix als ciutadans el programa 'L'espectacle', un espai que recull en forma de reportatge tots els espectacles de la programació del Teatre-Auditori.

Ara, aquest espai també és accessible des de la web del Teatre-Auditori, on els usuaris són redireccionats a Cugat tv per gaudir d'aquells muntatges que s'han perdut o reviure aquells que els han agradat. El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, explica el motiu d'aquesta col·laboració amb l'equipament municipal.

Miquel Herrada

Estem molt contents de col·laborar amb el Teatre-Auditori, ara hi ha una finestra més on veure aquesta programació.


En la mateixa línia es mostra el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, que amb aquesta aliança amb Cugat.cat vol refermar la importància de l'audiovisual en la promoció de la cultura que passa per Sant Cugat.

Pep Tugues

Ara podem veure els espectacles a l'ordinador i d'una forma molt fàcil.




A l'apartat 'multimèdia' de Teatre-auditori.santcugat.cat, els usuaris accedeixen als reportatges que Cugat.cat elabora periòdicament sobre els espectacles del Teatre-Auditori. Actualment, els vídeos que estan enllaçats en aquesta web són els de les obres 'Truca un inspector' i 'Un Nadal amb Míster Scrooge', i els concerts de Manel i Chicago Mass Choir, entre d'altres.

'L'espectacle' és una producció de Cugat.cat amb reportatges i entrevistes a càrrec de Marina Romero i Anna Berenguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.