'Matins d'Art' per als més joves, de la mà de Pou d'Art


  • Comparteix:

Els 'Matins d'Art' estan adreçats als més petits
Font: Pou d'Art

Els 'Matins d'Art' estan adreçats als més petits Font: Pou d'Art

Acostar l'art als més petits i donar eines als mestres per poder ensenyar plàstica de la millor manera possible són els principals objectius del cicle 'Matins d'Art', una iniciativa de la galeria Pou d'Art. A partir d'aquesta setmana, i fins el proper mes de maig, diferents grups de la ciutat i rodalies assistiran a aquesta iniciativa per aprofundir en l'experiència artística, que consta d'una visita guiada i un taller de plàstica.

La galeria 'Pou d'Art' inicia aquesta setmana la 5a edició del cicle 'Matins d'Art', una iniciativa que proposa noves vies d'acostar l'art als més petits, fent-los partíceps del procés creatiu. La proposta es postula com una alternativa educativa a les classes ordinàries de plàstica, que busca també donar resposta a les necessitats que tenen els mestres d'aquesta disciplina a les escoles. La propietària de Pou d'Art, Maria Fabre, ha explicat a Cugat.cat els beneficis educatius d'aquesta proposta.

Maria Fabre

Els nens veuen una manera diferent de treballar, ja que a l'escola les condicions malauradament no són sempre les òptimes.




A partir d'aquesta setmana, i fins el mes de maig, els alumnes d'educació infantil i primària de Sant Cugat i rodalies coneixeran l'obra dels artistes Adrià Tortosa, Jordi Prat i Dolores Mayorga, que els iniciaran en diferents tècniques pictòriques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.