Francesc Orella estrena avui el film 'Silencio en la nieve'


  • Comparteix:

Orella interpreta un comandant de la falange

Orella interpreta un comandant de la falange

L'actor santcugatenc Francesc Orella estrena nova pel·lícula, 'Silencio en la nieve', aquest divendres, als cinemes de Sant Cugat. La història narra la investigació de la mort d'un soldat espanyol i alguns cavalls en un llac congelat al front de Rússia, durant l'hivern de 1943. El film és una adaptació de la novel·la 'El tiempo de los emperadores extraños', d'Ignacio del Valle, i està dirigit per Gerardo Herrero. El repartiment l'encapçalen els actors Juan Diego Botto i Carmelo Gómez.

Durant l'hivern de 1943, al front de Rússia, un escamot de la Divisió Blava es troba amb una sèrie de caps de cavalls sobre la superfície congelada d'un llac. Els cossos estan submergits sota el gel i un d'ells duu el cadàver d'un soldat espanyol, amb un tall a banda i banda del coll i una inscripció a l'espatlla que diu 'Mira que te mira Dios'.

La investigació és encarregada a l'exinspector de policia Arturo Andrade, que assumeix la tasca, que li manen que sigui 'sigilosa'.

L'actor santcugatenc, Francesc Orella, també intervé en aquest film i descriu així el seu personatge.

Francesc Orella

És un comandant de la Falange que encarrega el cas i vol que tot es faci sigilosament.






Un dels objectius de la pel·lícula és, a més de captivar al públic amb l'argument, reflectir una part de la història que els europeus, i també els espanyols, desconeixen. El film s'estrena als cinemes aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.