Platea prepara la lectura dramatitzada d''Oxigen' per tancar l'Any Internacional de la Química


Temes relacionats

L'escola de teatre Platea inicia un nou curs (12/set/11)

L'escola de teatre Platea amplia l'oferta d'arts escèniques a Sant Cugat (10/feb/11)


  • Comparteix:

Moment dels assajos d''Oxigen'

Moment dels assajos d''Oxigen'

L'estudi de formació teatral santcugatenc Platea acull aquests dies els assajos de la lectura teatralitzada de l'obra 'Oxigen', de Carl Djerassi i Roald Hoffman, que es representarà divendres i dissabte de la setmana vinent a dos quarts de set de la tarda al Museu Blau del Fòrum de Barcelona. La peça, protagonitzada per les actrius Míriam Alamany i Txell Manyoses, té entrada gratuïta i vol traslladar l'espectador a l'època del descobriment de l'oxigen, al segle XVIII.

El dilema de concedir el Premi Nobel de Química de manera retroactiva al descobridor de l'oxigen és el motor principal de l'argument de l'obra. La trama té lloc a simultàniament a Estocolm el 2001, a la reunió del Comitè Nobel de Química, i el 1777, quan el rei de Suècia convida a la seva cort els tres científics implicats en la recerca sobre aquest gas, així com les seves dones.

'Oxigen' és una comèdia escrita per dos professors de química, Carl Djerassi i Roald Hoffman, que es representa per cloure l'Any Internacional d'aquesta ciència, celebrat l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.