Josep Moscardó torna a La Galeria amb les seves obres més recents


  • Comparteix:

Més d'una cinquantena de santcugatencs s'han apropat a La Galeria

Més d'una cinquantena de santcugatencs s'han apropat a La Galeria

L'artista barceloní Josep Moscardó ha presentat aquest divendres la seva nova exposició a La Galeria, 'Josep Moscardó 2012'. En aquesta mostra, Moscardó vol destacar la forma per sobre del color. Aquesta és la setena mostra individual que l'artista realitza en aquest espai artístic de la ciutat.

En aquesta mostra, formada per una quarantena d'obres, es presenta el més recent de l'artista barceloní. Entre aquests darrers treballs, es poden trobar els paisatges urbans, ja habituals en les seves obres, algunes marines i alguna figura.

La versatilitat de la tècnica d'oli sobre tela és el que crida més l'atenció a aquest artista a l'hora de pintar. Aquesta és la tècnica més utilitzada a les pintures d'aquesta exposició. A la mostra també hi ha lloc per l'escultura, mitja dotzena de talles en ferro policromat acompanyen les pintures.

L'artista barceloní Josep Moscardó ha destacat què li aporta l'escultura.

Josep Moscardó

És més creatiu i quan acabo una escultura sé que està acabada perquè el material ja t'ho dona. És més fàcil per saber quan està acabada, firmada.




Josep Moscardó ha participat en nombroses mostres col·lectives a Europa, Amèrica i Àsia i ara ha tornat a Sant Cugat on la seva mostra estarà exposada a La Galeria fins a finals de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.