El Teatre-Auditori se suma per primera vegada al Festival de Jazz de Terrassa amb tres concerts


  • Comparteix:

Dan Tepfer és un pianista resident a Nova York amb una llarga trajectòria artística / Font: Dantepfer.com

Dan Tepfer és un pianista resident a Nova York amb una llarga trajectòria artística / Font: Dantepfer.com

Sant Cugat serà per primera vegada un dels escenaris de la propera edició del Festival de Jazz de Terrassa, a principis de març. Per l'ocasió, el vestíbul del Teatre-Auditori acollirà un cicle de tres concerts de petit format. El primer serà el de Dan Tepfer, on presentarà el seu darrer disc 'Golberg Variations'.

El Teatre-Auditori participa per primera vegada al Festival de Jazz de Terrassa, que arriba enguany a la seva 31a edició. En aquesta ocasió, el vestíbul de l'equipament municipal acollirà un cicle de tres concerts de petit format. Segons ha avançat l'organització, el segon dijous de març a les nou del vespre tindrà lloc el primer dels concerts, protagonitzat per Dan Tepfer i les altres dues actuacions seran els dijous següents.

El Teatre-Auditori ja ha participat amb el Festival de Jazz de Barcelona durant sis anys, però aquesta és la primera col·laboració amb el Festival de Jazz de Terrassa. El director de l'equipament cultural, Pep Tugues, ha explicat què representa participar en aquest festival.

Pep Tugues

Un festival de renom com el Festival de Jazz de Terrassa, que té una política de sortir de Terrassa, ens va semblar interessant afegir-ho a la nostra programació.


El protagonista del primer concert, Dan Tepfer, és un pianista d'origen francès i establert a Nova York amb una llarga trajectòria artística. L'actuació a Sant Cugat representa el seu debut a Catalunya i donarà a conèixer al públic el seu darrer treball 'Goldberg Variations', que ha rebut les millors consideracions de la premsa internacional ja que les Variacions Goldberg són un dels repertoris clàssics més exigents i ambiciosos.

En les properes setmanes es tancarà la programació del Festival de Jazz de Terrassa que permetrà conèixer la resta de músics convidats a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.