Pati de Llibres proposa activitats per gaudir de la lectura en família


  • Comparteix:

Presentació d'un llibre al Pati de Llibres

Presentació d'un llibre al Pati de Llibres

Pati de Llibres comença el 2012 amb un calendari ple de tallers i activitats per a tota la família amb l'objectiu de fomentar la lectura entre els més petits. Lectura en anglès, massatge infantil i presentacions de llibres són algunes de les propostes que els pares i mares poden compartir amb els seus fills.

Conèixer i entendre millor els fills és l'objectiu del taller 'Creixo amb tu', que la llibreria ofereix per a nens de fins a sis anys cada dimecres. Per a infants d'entre un i quatre anys, els divendres a la tarda Pati de Llibres proposa una introducció a l'anglès a través de llibres, cançons i jocs. La llibreria no s'oblida dels nadons, per als quals ha preparat un taller de massatges, una forma diferent d'establir el contacte afectiu imprescindible pel desenvolupament dels bebès. I els nens i nenes de totes les edats poden participar en la reflexoteràpia infantil, que ensenyarà els pares a millorar la salut dels fills amb massatges als punts reflexos dels peus.

Els tallers, amb participació imprescindible dels pares, comencen a partir d'aquest dimecres i tenen un preu d'entre 100 i 190 euros per família.

El primer dissabte de febrer té lloc la presentació dels 'Contes del circ' de Roser Ros amb presència de l'escriptora en el marc del Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil que arriba a Sant Cugat. L'activitat és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. Per al públic adult, la llibreria ofereix la presentació de 'Sayonara Sushi' en companyia de l'autor, Raül Romeva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.