Coetus presenta nou disc i el promociona mitjançant la iniciativa Verkami


Temes relacionats

L'orquestra de persussió Coetus presenta el seu nou espectacle aquest dijous a Barcelona ( 6/jul/11)


  • Comparteix:

El conjunt Coetus durant un dels seus concerts

El conjunt Coetus durant un dels seus concerts

El grup Coetus ha enregistrat el seu nou disc, 'Entre tierras', que serà presentat el 2 de febrer a l'Auditori de Barcelona per inaugurar el Festival Internacional de Percussió. El grup ha decidit finançar el seu segon treball per via de Verkami, una nova iniciativa que permet que la gent pugui participar econòmicament amb un petit mecenatge.

Coetus és una orquestra de percussió ibèrica formada per 16 músics i liderada per Eliseo Parra. Per al financiament d'aquest treball, l'agrupació ha apostat per Verkami, una empresa de 'crowdfunding' que proporciona una manera de finançament directe amb la suma d'aportacions individuals. Els seguidors del grup poden ajudar econòmicament amb una inversió i són recompensats pel conjunt en qüestió. En aquest cas, Coetus facilita, a més de la pròpia música, un instrument de percussió tradicional i una classe magistral per aprendre a tocar-lo així com també entrades pels concerts de presentació del disc, a l'Auditori de Barcelona.

El santcugatenc i membre de Coetus, Martí Osta, explica a Cugat.cat el funcionament de la iniciativa Verkami.

Martí Hosta

Verkami està fent molta feina; la gent pot col·laborar amb els projectes aportant petits mecenatges.


Coetus aglutina diferents cultures de tot el territori ibèric en un mateix estil musical. El també membre de Coetus, Didac Ruiz, explica a Cugat.cat l'essència de la formació.

Didac Ruiz

Cada membre de l'orquestra aporta el que és i d'on ve.


A més dels 16 músics, cantants i percussionistes que formen Coetus, al nou disc hi participen artistes convidats com la Sílvia Pérez Cruz a la veu, Xavi Lozano al tible, Jordi Paulí a la tenora, Guillem Aguilar al baix i a la mandola, Ion Garmendia i Iñaki Plaza a la txalaparta de pedra i de fusta, i Pablo Cruz amb Pablo Giménez al bombo legüero argentí.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.