Els santcugatencs No Words No Evidence presenten el seu primer EP


  • Comparteix:

Caratula del grup No Words No Evidence

Caratula del grup No Words No Evidence

El duo No Words No Evidence format pel guitarrista santcugatenc Carles Delgado i la cantant finlandesa Katri A. Keskinen presenta en exclusiva el seu primer EP, '4 A.M. Dimensions', a Cugat.cat. Carles Delgado va ser becat per l'SGAE al 2010, cosa que li va permetre assistir a la universitat musical de Berklee, a Boston. Allà és on va conèixer a Katri A. Keskinen i va néixer el duo No Words No Evidence. Delgado compagina aquest nou projecte, '4 A.M. Dimensions', amb els estudis musicals a Boston i amb la beca dins del projecte Artèria de l'SGAE.

Carles Delgado es va presentar a la convocatòria per a les beques de l'SGAE del 2010 conjuntament amb 1.000 persones més de tot el món. Després d'aconseguir passar una de les finals celebrada a Madrid, Delgado ha aconseguit una de les set places a la universitat de Berklee. El músic explica la seva experiència a la prova final. Són declaracions a Cugat.cat.

Carles Delgado

Els professors de Berklee van venir a fer-nos les proves a Madrid. Havies de demostrar el teu potencial.




El nou treball, que ha comptat amb moltes col·laboracions de músics d'arreu de tot el món es pot trobar ja a iTunes i a Spotify.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.