Les entitats de cultura popular celebren l'alt grau de col·laboració que existeix entre elles


Temes relacionats

Bastoners, Geganters i l'Esbart demanen a l'Ajuntament que aposti per les entitats de la ciutat (11/gen/12)


  • Comparteix:

El Grup Mediterrània ha participat al 'Tanquem Pinya'

El Grup Mediterrània ha participat al 'Tanquem Pinya'

La col·laboració i el traspàs d'informació entre les entitats de la ciutat permetrà fer créixer el teixit associatiu santcugatenc i ampliar el radi d'influència de les mateixes entitats santcugatenques. El programa de Cugat.cat 'Tanquem Pinya' ha convidat aquest dilluns els Diables, el Grup Mediterrània i la Comissió del Paga-li Joan, que també han demanat que l'Ajuntament doni suport i demostri que realment creu en un projecte comú per ambdues parts.

Les entitats que han participat al programa 'Tanquem Pinya' han celebrat que existeixi una col·laboració entre les diferents associacions del municipi. Els col·lectius han destacat que la creació de la Cordinadora d'Entitats de Cultura Popular de Sant Cugat ha estat un èxit perquè les mateixes entitats es coneguin millor entre elles. Ho explica la membre del Grup Mediterrània Mercè Andrés.

Mercè Andrés

També es comencen a fer actuacions conjuntes. Esperem que hi hagi una compenetració dins les mateixes entitats.


L'espai dels Castellers a Cugat.cat ha servit perquè els Diables, la Comissió del Paga-li Joan i el Grup Mediterrània demanin a l'Ajuntament que aposti per més formació dins les mateixes entitats, i que col·lectius i consistori formin part del mateix equip a l'hora de fer projectes. El membre dels Diables Eric Ricart ha destacat també que, en ocasions, les entitats se senten abandonades.

Eric Ricart

No busques tant els diners, sinó atenció i sentir que estem junts. Tots som una part del poble.




Pel que fa als reptes de futur, la Comissió del Paga-li Joan es planteja aconseguir més parelles; el Grup Mediterrània treballa ja en una actuació amb música i vestuari propi de cara a l'any vinent, i els Diables volen organitzar una diada pròpia, semblant a la que es va fer pel seu 20è aniversari, i mantenir-la cada any.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.