George Clooney i Antonio Banderas tornen a la gran pantalla


  • Comparteix:

George Clooney interpreta un home vidu que busca l'amant de la seva dona

George Clooney interpreta un home vidu que busca l'amant de la seva dona

Arriben a les cartelleres de Sant Cugat les últimes pel·lícules de George Clooney i Antonio Banderas. 'Los descendientes' i 'Oro negro' són els títols de les cintes que protagonitzen i es podran veure als dos cinemes de la ciutat. També s'estrenen 'Silencio en la nieve', 'Jack y su gemela' i 'Bunraku'.

'Los descendientes', basada en la novel·la de Kaui Hart Hemmings, és la història d'un home que es queda vidu i s'adona que la seva esposa li ha estat infidel durant anys. A partir d'aquest moment, el protagonista se centrarà en buscar l'amant de la dona acompanyat per les seves filles.

Banderas dona vida a Nesib, l'emir de Hobeika. 'Oro negro' narra l'ascens d'un jove que uneix les tribus dels regnes del desert, per a lluitar contra dos emirs rivals que controlen Aràbia en l'época en la qual comencen a descobrir-se alguns jaciments de petroli.

La cinta 'Silencio en la nieve' situa l'acció a l'any 1943 durant la Segona Guerra Mundial. Un grup de soldats de la División Azul viatgen a Rússia per lluitar contra el comunisme. Allí descobriran l'assassinat d'un dels seus companys i que darrera aquesta mort s'amaga una venjança.

La comèdia arriba amb el film 'Jack y su gemela', la història de Jack i l'odi cap a la seva germana. Aquesta haurà de passar uns dies a casa seva i el problemes aniran a més.

'Bunraku' se situa en un món futur on les armes han desaparegut i només queda la força i les espases. Un grup de nou homes intentarà controlar la vida de tothom fins que un rodamón i un samurai s'uneixen contra ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.