Espiral ja té nova programació per aquest semestre


  • Comparteix:

Moment d'una representació de Espiral

Moment d'una representació de Espiral

El grup de Teatre Espiral ja ha fet pública la seva programació per a la primera meitat de l'any, que presenta una obra cada primer diumenge de mes. La comèdia és la protagonista d'aquesta selecció, que barreja peces de caire modern amb textos clàssics. El cicle comença el febrer amb 'Beckenbauer', escrita per Jordi Casanova i representada per la Companyia Coliseu, que tracta de manera humorística els conflictes entre homes i dones.

La directora d'Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat a Cugat.cat que la seva intenció és que la gent s'ho passi bé mentre reflexiona sobre els temes tractats a les obres.

Trini Escrihuela

Volem que hi hagi peces divertides però que diguin alguna cosa.


La reposició del 'Tartouf' de Molière serà la propera obra del grup de Teatre Espiral, al març, i a l'abril serà el torn d''El suïcida', la peça més coneguda del dramaturg rus Nikolai Erdman, que presenta en to de comèdia la vida d'una societat en transició cap al socialisme. La proposta del maig és 'Fes de Federico per mi', un text que fa servir el recurs del teatre dins el teatre per descriure el Buenos Aires de 1945. El cicle acaba el juny amb el popular monòleg 'Cinco horas con Mario' de Miguel Delibes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.