Cris Juanico presentarà el seu nou disc al Terra Dolça


Temes relacionats

De Calaix porta les seves melodies tradicionals al Terra Dolça (26/nov/11)


  • Comparteix:

Cris Juanico en concert / Font: Osonacomarca.com

Cris Juanico en concert / Font: Osonacomarca.com

El cantautor menorquí i exlíder de Ja t'ho Diré, Cris Juanico, presentarà al Terra Dolça el seu nou projecte, 'Dues pedres', un espectacle barreja temes nous i clàssics. Serà el darrer dissabte de febrer a dos quarts d'onze de la nit. Tot el mes vinent, l'espai gastronòmic també acollirà altres iniciatives culturals, com la presentació del llibre 'Futbol per la llibertat', de Ramon Usall, o l'espectacle de pallassos 'La Lila i el món d'en Bru', a càrrec de la Companyia Intrepidbus.

El disc 'Pedres que ratllen' és la base del repertori del nou projecte de Cris Juanico, 'Dues pedres', que combina de manera minimalista la veu i la guitarra del músic menorquí amb el contrabaix de Joan Solà-Morales, excomponent d'Umpah-pah. Tot i així, entre les cançons que presentarà la banda també hi figuren temes clàssics i coneguts per tot el públic. El concert tancarà les activitats de febrer del Terra Dolça, l'últim dissabte de mes a dos quarts d'onze de la nit. Les entrades valen 12 euros i es poden comprar anticipadament al mateix restaurant.

El responsable de l'espai, Guim Pros, ha explicat que l'arribada del cantant menorquí al Terra Dolça s'enmarca en una gira que està fent per sales més 'íntimes'.

Guim Pros

En Cris Juanico està fent una gira per espais més íntims i ja ha donat el vistiplau al Terra Dolça després d'una visita.


Abans, però, l'espai gastronòmic acollirà la presentació de l'obra guanyadora del premi d'assaig Josep Vallverdú, 'Futbol per la llibertat', de l'escriptor lleidatà Ramon Usall, el segon dissabte de febrer a les set del vespre. Dues hores i mitja més tard, la també lleidatana i cantautora Meritxell Gené interpretarà el seu darrer treball, 'Sota els llençols'. L'entrada té un preu de 10 euros.

El segon dilluns de mes, el membre del seminari d'economia política de Taïfa dirigirà un sopar-tertúlia organitzat per la CUP, titulat 'La renda bàsica a debat'. Serà a les vuit del vespre. Dissabte d'aquella setmana a les sis de la tarda serà el torn dels nens, que per cinc euros podran participar a l'espectacle de pallassos 'la Lila i el món d'en Bru', de la Companyia Intrepidbus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.