Sant Cugat formarà part de la gira del muntatge guanyador del Premi Unnim de Teatre


  • Comparteix:

El premi està dotat en 6.000 euros / Font: Unnimcaixa.cat

El premi està dotat en 6.000 euros / Font: Unnimcaixa.cat

Sant Cugat serà una de les ciutats on s'aturarà la gira del guanyador del Premi Unnim de Teatre 2012, que organitzarà conjuntament Caixa Unnim i la xarxa d'activitats culturals Transversal. El millor muntatge, a més, obtindrà 6.000 euros i els finalistes en percebran 900. Per participar al concurs cal presentar l'espectacle abans de l'últim dilluns de març a través de Premiteatre.cat. El lliurament de premis tindrà lloc a Calldetenes el penúltim divendres de juny.

L'objectiu del premi és vetllar per l'exhibició i difusió de l'espectacle guanyador a través de la gira amb Transversal, que aplega 14 ciutats fora de l'àrea metropolitana. El certamen, que s'adreça a companyies teatrals, vol donar a conèixer qualsevol dels gèneres i estils teatrals i incentivar la creativitat d'aquest ofici.

El Premi Unnin de Teatre és el més ben dotat de Catalunya en el seu àmbit, amb 6.000 euros per al millor muntatge i 900 euros per als finalistes. A banda de l'aportació econòmica, el guanyador podrà exhibir el seu muntatge en la gira que organitza la xarxa d'activitats culturals Transversal i que passa per 14 municipis. Sant Cugat és una de les aturades, però també arribarà a Reus, Olot, Vic, Granollers, Girona i Lleida.

A banda dels guanyadors, els cinc muntatges finalistes es representaran a l'Auditori del Teatre de Calldetenes l'11, 18 i 25 de maig i els dies 1 i 8 de juny.

Per participar al concurs, cal presentar un espectacle superior als 60 minuts i que es pugui representar en un teatre a la italiana. Les bases íntegres es poden consultar a Premiteatre.cat. El veredicte del jurat, format per professionals de les arts escèniques, es farà públic el penúltim divendres de juny a Calldetenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.