Exhaurides les localitats per a les funcions del febrer de Cantajuego al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les entrades per assistir a la nova convocatòria del grup Cantajuego a la ciutat estan exhaurides. Després de l'èxit de les funcions anteriors, el Teatre-Auditori té les localitats esgotades per a les sessions del segon diumenge de febrer. La formació infantil arriba novament a Sant Cugat amb l'espectacle 'Del 1 al 7', que també va exhaurir localitats en les funcions prèvies.

L'espectacle 'Del 1 al 7' de Cantajuego torna el segon diumenge de febrer al Teatre-Auditori amb les localitats exhaurides. La formació arriba amb un espectacle ple de música, ball i jocs que, a més d'oferir diversió, destaca pel seu sentit pedagògic.

'Del 1 al 7' presenta les aventures d'un grup d'amics que passen un cap de setmana a la granja de l'ase Pepe.

Des de la seva creació, Cantajuego ha venut 800.000 còpies dels seus treballs discogràfics i més de 600.000 persones han vist els seus espectacles a tot l'Estat espanyol.

La funció es representarà el segon diumenge de febrer en doble sessió, al punt del migdia i a les sis de la tarda. Les localitats estan exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.