Echanove i Makovski brillen al Teatre-Auditori amb 'Desaparecer'


  • Comparteix:

Makovski i Echanove han seduït el públic amb 'Desaparecer'

Makovski i Echanove han seduït el públic amb 'Desaparecer'

La combinació creada pel conegut actor Juan Echanove i la cantant Maika Makovski ha seduït aquest dissabte el públic santcugatenc amb l'espectacle 'Desaparecer'. Calixto Bieito ha signat aquest muntatge que ha portat dalt l'escenari del Teatre-Auditori alguns dels textos més brillants del conegut autor nord-americà Edgar Allan Poe. La música de Makovski ha acabat de donar forma a aquesta peça intimista que s'ha emportat nombrosos aplaudiments. Reviu l'espectacle a Cugat tv

'El corb' i 'El gat negre' han estat alguns dels textos que Bieito ha traslladat a escena. Paraules sorgides del que és considerat un dels grans mestres del relat curt, Edgar Allan Poe. El resultat ha estat 'Desaparecer', una peça que ha combinat una de les veus del panorama musical que sona amb més força, la de Maika Makovski, i el talent interpretatiu del conegut actor Juan Echanove.

Per Makovski, que enceta ara la gira de presentació del disc nascut arran d'aquest muntatge, la singularitat del projecte rau en l'aposta per una atmosfera intimista que juga amb poques veus.

Maika Makovski

Em sembla que el fet que hi hagin poques veus la fa molt especial.



Pel públic, però, el binomi sorgit d'Echanove i Makovski ha estat el més celebrat.

Públic

Ha estat una combinació que m'ha sorprès. / M'ha agradat molt, no me la podia imaginar. / Ha estat molt interessant i entranyable.





Aquesta ha estat la segona col·laboració de Bieito i Echanove després de 'Plataforma', que es va poder veure a la nostra ciutat el 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.