L'organització del Carnaval vol ampliar les celebracions a tres dies


  • Comparteix:

Imatge del Ball de gitanes

Imatge del Ball de gitanes

L'organització del Carnaval, que se celebrarà el tercer cap de setmana de febrer, proposa que les activitats s'allarguin un dia i que tinguin lloc de divendres a diumenge. Les celebracions mantindran l'estructura de l'any passat, però es renova l'organització i s'incorpora la T-Carnaval com a novetat.

Com anys anteriors, el Carnaval de Sant Cugat comptarà amb Ball de gitanes, comparses, el cercatasques, el pregó del gall del Monestir, ball de nit, actuacions i una jornada dedicada als més petits.

Tot i que la programació definitiva està pendent d'aprovació, l'ampliació de dies permetrà incloure el concurs de 'xandris', unes begudes de nova creació.

Una altra de les novetats és la T-Carnaval. El membre de la Promotora de Festes Locals (Profeslo) Quim Pla ha explicat al programa 'Tanquem pinya' de la ràdio de Sant Cugat de què es tracta.

Quim Pla

Per a qui participava de tota la festa li costava una mica. Amb la T-Carnaval pots accedir a tots els actes a un preu més reduït




Enguany, una comissió de voluntaris s'ha incorporat a la preparació i organització del Carnaval, que fins ara depenia de Profeslo.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ganes de Carnaval ja!!! :)

Laura Menéndez. Enviat el 14/feb/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.