El Quartet Gerhar, la nova proposta de Joventuts Musicals


  • Comparteix:

Quartet Gerhard / Font: Esmuc.cat

Quartet Gerhard / Font: Esmuc.cat

El quartet de corda Quartet Gerhard oferirà aquest dissabte un concert de cambra a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. La representació començarà a les sis de la tarda i forma part de la programació del 2012 del cicle de concerts de les Joventuts Musicals de Sant Cugat.

El Quartet Gerhard va néixer el 2010 amb la intenció de crear un projecte sòlid i d'aquesta manera consolidar-se al món professional. Els quatre components del grup tenen una llarga experiència com a solistes i com a membres de les principals orquestres joves de l'Estat espanyol i Europa, així com a músics de cambra. A més, han obtingut el primer premi Interpretació Musical de Música Clásica 2010 d'INJUVE i el primer premi al 12è Concurs Internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs.

Les entrades per veure el quartet tenen un preu de 10 euros, i es poden adquirir anticipadament, a vuit euros a Pleniluni Musical. Els integrants del quartet són Lluís Castan i Judith Bardolet als violins, Miquel Jordà a la viola i Jesús Miralles al violoncel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.