La Casa Azul comença avui la gira de presentació del seu últim disc


  • Comparteix:

La Casa Azul engega,aquest divendres, la gira de concerts del disc 'Polinesia Meridional'

La Casa Azul engega,aquest divendres, la gira de concerts del disc 'Polinesia Meridional'

El grup de música pop La Casa Azul, encapçalat pel santcugatenc Guille Milkyway, engega, aquest divendres, la gira de presentació del seu darrer disc 'La Polinesia Meridional'. El grup té previst, de moment, visitar set ciutats de l'Estat espanyol, començant a València i passant per Madrid, Barcelona, Burgos, Granada i Màlaga, entre d'altres.

El darrer cap de setmana de març, La Casa Azul visitarà Barcelona per actuar a la Sala Apolo. Les entrades ja estan disponibles i tenen un preu de 16 euros.

La Casa Azul ha aconseguit que el disc 'La Polinesia Meridional' estigui inclòs en les llistes de discs més venuts i en la primera posició de la llista d'iTunes de l'Estat espanyol.

L'àlbum 'La Polinesia Meridional', pretén retre homenatge a la melodia i l'esbargiment, ingredients necessaris per evadir-se d'una realitat 'cada cop més en declivi', tal com descriu el músic santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.