Els Tallers de Teatre de Sílvia Servan aposten per ampliar les tècniques interpretatives en escena


  • Comparteix:

Els alumnes dels Tallers de Teatre Sílvia Servan han tornat a presentar el resultat del mètode de l'actriu santcugatenca davant centenars de persones. Els tallers continuen sent el principal homenatge a l'empremta de Servan dalt de l'escenari, poc més d'un any després de la seva desaparició. Tot i així, les novetats en el procés creatiu dels muntatges, basat en aportacions dels professors i els alumnes, han portat la introducció de noves tècniques interpretatives, a més d'alguns muntatges audiovisuals.

Es tracta de la segona mostra consecutiva sense la presència de la seva fundadora, l'actriu Sílvia Servan, desapareguda fa poc més d'un any. L'ànima de Servan ha tornat a ser present un any més a l'escenari del Teatre la Unió en la mostra de quatre mesos de treball dels alumnes.

Enguany, però, els responsables de la iniciativa han volgut desenvolupar més tècniques dalt de l'escenari. Ho explica una de les responsables dels tallers Marta Uxan en declaracions a Cugat.cat.

Marta Uxan

Fins ara no havíem arribat a desenvolupar totes les tècniques dalt de l'escenari.



Els Tallers de Teatre Sílvia Servan s'han desenvolupat enguany en un context difícil per a La Unió. Tot i així, els responsables s'han mostrat molt implicats en l'activació de les propostes culturals que portarà La Unió en les properes setmanes.

Uxan ha explicat alguns dels projectes en què es troben treballant.

Marta Uxan

Intentarem buscar noves propostes. Per exemple, un dels professors té un muntatge preparat i actuarem el Dia de la Dona.



Després de la mostra dels grups infantil i juvenil, que ha engegat l'agenda de la temporada de La Unió, el darrer diumenge de febrer arribarà el torn dels adults. El format de la proposta d'aquests grups agafarà forma en aquesta ocasió de cafè-teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.