Fila Zero porta al Teatre de la Unió la crueltat dels maltractaments amb 'Atic'


  • Comparteix:

L'obra és un encàrrec de DonaInformació.

L'obra és un encàrrec de DonaInformació.

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial contra la violència domèstica, que es celebra el proper dimarts, el grup de teare santcugatenc Fila Zero estrena avui, a petició del servei municipal DonaInformació, el muntatge 'Àtic'. L'obra, que es podrà veure aquesta nit al Teatre de la Unió, tracta el tema de les relacions d'amor i odi entre homes i dones i fa entrar a l'espectador en un joc de realitat-ficció. La funció començarà a les 7 de la tarda.

Una plàcida conversa entre quatre amigues que comparteixen un àtic es transforma en un dinar ple de cava i confessions personals amb sorpreses incloses. Aquest és l'argument de l'obra "Àtic" de l'autora catalana, Àfrica Ragel i que el grup santcugatenc Fila Zero estrenarà aquest dissabte. Amb aquest espectacle el grup se suma als actes de celebració del Dia Mundial contra la Violència Domèstica. L'obra respon també a una demanda del Servei Municipal DonaInformació a la companyia de preparar una història relacionada amb aquest tema. Ens ho explica, un dels actors d'"Àtic", Josep Maria Canas.

Josep Maria Canas

Lobra tracta el tema de la violència domèstica. De fet, l'ajuntament ens va demanar que muntessim una obra pel 25 de novembre que és quan es celebra el dia Mundial de la violència domèstica.


L'obra presenta un seguit de personatges que volen recollir la personalitat de tots els tipus d'humans, molt fàcilment identificables per al públic. Canas ha explicat que interpretar personatges que exerceixen la violència domèstica és, diu, complicat:

Josep Maria Canas

Ha sigut complicat sobretot la segona part de l'obra en la qual estem, encara, treballant fins el dia de l'estrena.


"Àtic", que va ser guanyadora del premi "Ciutat de València" el 1999, s'estrena dissabte i es repetirà aquest diuemnge i el proper cap de setmana al Teatre de la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.