'El nen de la bici', sensibilitat i crítica social al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula / Font: Thecineasto.blogspot.com

Cartell de la pel·lícula / Font: Thecineasto.blogspot.com

Les peripècies de Cyril, un noi que s'ha escapat del centre d'acollida per trobar al pare que l'ha abandonat, és la proposta del Cicle de Cinema d'Autor d'aquest dijous que porta el film francès 'El nen de la bici ('Le gammin au vélo'). Aquesta comèdia dramàtica és el vuitè llargmetratge del germans Dardenne que es va emportar el gran Premi del Jurat al darrer Festival de Cannes. La cinta es projectarà a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

Un nen d'11 anys fuig de la llar d'acollida per buscar el seu pare que l'ha abandonat. La casualitat fa que conegui una dona que l'acull com si fos un fill. Aquesta és la darrera pel·lícula dels germans Dardenne que segueixen denunciant els problemes que afecten la infantesa en una societat cada vegada més deshumanitzada.

El programador del cicle, Àngel Comas, descriu la pel·lícula. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM).

Àngel Comas

És una pel·lícula molt sensible i amb molta crítica social. Explica el recorregut d'un nen abandonat.




Com és habitual, les projeccions tenen lloc en doble sessió a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit per un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.