Monsó: 'Un premi no garanteix la qualitat d'una obra, però ajuda a fer-la coneguda'


Temes relacionats

Imma Monsó rep el Premi Ramon Llull per la novel·la 'La dona veloç' (26/gen/12)

Imma Monsó presenta el seu nou llibre 'La nit porpra' (16/mai/11)


  • Comparteix:

Imma Monsó és escriptora

Imma Monsó és escriptora

La guanyadora del 32è Premi Ramon Llull de les Lletres Catalanes, la santcugatenca Imma Monsó, ha expressat el seu agraïment per haver rebut el guardó, però ha recordat que els premis no són una garantia de la qualitat d'una obra literària. Malgrat això, l'escriptora ha remarcat la importància dels certàmens literaris a l'hora de publicitar i fomentar l'hàbit de la lectura entre el gran públic.

Monsó, guardonada per la seva novel·la 'La dona veloç', ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que el valor dels productes culturals és independent del reconeixement dels jurats literaris.

Imma Monsó

Molts dels meus escriptors preferits no han rebut mai cap premi.


'La dona veloç' és la història d'una psicòloga que lluita contra la contradicció de viure sota el lema 'quant abans millor'. Una dona que, tot i aparentar viure una vida plena de triomfs està submergida en una tragèdia. Segons ha destacat l'autora, el personatge principal té, en ocasions, alguns trets autobiogràfics.

A més del Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull, dotat amb 90.000 euros, la novel·la també ha estat reconeguda amb el Premi Prudenci Bertrana, el Ciutat de Barcelona i el Terenci Moix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.