Neix el Cicle de Cinema Infantil, amb pel·lícules inèdites a Cinesa


  • Comparteix:

Aquesta és la pel·lícula que inaugurarà el cicle

Aquesta és la pel·lícula que inaugurarà el cicle

El Cicle de Cinema Infantil arrenca per primer cop aquest diumenge a les sales Cinesa Sant Cugat, com una proposta innovadora que ampliar l'oferta familiar a la ciutat. Organitzat per Cinesa i l'Ajuntament, el cicle proposa sis pel·lícules ja estrenades, que es projectaran cada primer diumenge de mes a les dotze del migdia. Es tracta de la versió infantil del Cicle de Cinema d'Autor, que incorpora llargmetratges tant d'animació com de personatges de carn i ossos, que són inèdits a la ciutat i en català. El cicle l'inaugurarà el film d'animació francés 'Kerity, la casa dels contes'.

Des d'aquest diumenge i durant sis mesos, els cinemes Cinesa Sant Cugat s'ompliran de llargmetratges dedicats al públic més petit, amb el Cicle de Cinema Infantil. La iniciativa sorgeix del crític i historiador Àngel Comas, que també programa el ja tradicional Cicle de Cinema d'Autor.

La primera de les apostes, que es veurà aquest diumenge a les dotze, és el film d'animació francés 'Kerity, la casa del contes'. Aquesta serà la inauguració del cicle i, per això, l'organització ha decidit celebrar-ho amb crispetes i un refresc per als assistents.

El anirà acompanyat de la pel·lícula 'Tina Superbruixa i el viatge a Mandolan'. A l'abril es projectarà el llargmetratge 'Pànic a la granja', al maig serà 'Vicky el víking i el martell de Thor', al mes de juny es veurà 'Arthur i la venjança d'en Maltazard' i, finalment, el cicle s'acabarà amb 'Un gat a París', el primer diumenge de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.