Escalfant motors per al concert 'Hear us'


  • Comparteix:

L'edició passada del 'Hear us' va comptar amb més de 250 cantaires

L'edició passada del 'Hear us' va comptar amb més de 250 cantaires

Comencen aquest cap de setmana els assajos per a la 2a edició del concert 'Hear Us', que tindrà lloc a Sant Cugat el tercer dissabte de febrer. Es tracta d'un projecte d'Aula de so i Petits Músics del Món que crea llaços internacionals entre els infants a través del cant coral i que l'any passat va aplegar més de 250 nens de la ciutat en un concert multitudinari. La iniciativa, que combina música i tecnologia, comptarà enguany amb la participació d'infants d'altres corals de Malawi i l'Índia.

Fomentar el cant coral i l'intercanvi cultural a través de la cançó són els principals objectius del 'Hear Us', un concert que combinarà música i tecnologia per posar en contacte els infants santcugatencs amb corals de l'Índia i Malawi.

Es tracta de la segona cita d'aquesta iniciativa, que va iniciar-se l'any passat dins el marc de celebracions del 20è aniversari del Cor Infantil Sant Cugat, en col·laboració amb Petits Músics del Món, i on la tecnologia i l'alta participació van ser els elements més destacats.

Enguany, la presència santcugatenca estarà formada pels petits cantaires del Cor Infantil de Sant Cugat, el Cor Aglepta i Petits Cantors de Sant Cugat, que assajaran aquest cap de setmana i el que ve a les instal·lacions de l'Escola Municipal de Música.

Els petits cantaires prepararan un repertori de cinc cançons entre les quals destaca l''Hymn to Freedom' d'Oscar Peterson, que serà el cant comú entre les corals d'aquí i d'allà. Ho ha explicat la codirectora del Cor Infantil, Elisenda Carrasco, en declaracions a Cugat.cat.

Elisenda Carrasco

Treballarem un repertori de cinc cançons que farem nosaltres sols, i el cant comú amb els altres cors que és l''Hymn to Freedom'.


Els cinc euros que costa la inscripció al concert es destinaran a l'associació Petits Músics del Món que està fent una tasca de formació de professors de música a Malawi.

El concert 'Hear Us' tindrà lloc el tercer dissabte de mes i aprofitarà el vídeo i les noves tecnologies per connectar els nens d'arreu del món, tot i el canvi horari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.