Manolo García: 'Si s'han exhaurit les entrades del concert no puc fallar'


Temes relacionats

Exhaurides en una hora les entrades per a l'actuació de Manolo García al Teatre-Auditori (25/gen/12)

Pep Tugues: 'El concert de Manolo García a Sant Cugat tindrà un valor afegit' (20/gen/12)

Manolo Garcia escull el Teatre-Auditori per presentar el seu nou disc (19/gen/12)


  • Comparteix:

El cantant Manolo García ha mostrat la seva cara més íntima en una trobada amb periodistes aquest dimarts al Cafè Auditori. García, que aquest dijous ofereix un concert al Teatre-Auditori, s'ha mostrat sorprès perquè les entrades a l'espectacle s'hagin exhaurit en menys d'una hora, un factor que l'obliga a 'no fallar' durant l'actuació. Davant els moments de crisi, l'artista barceloní ha reivindicat el paper de les petites sales de teatre per celebrar-hi concerts.

En les últimes setmanes, García ha assajat a Sant Cugat la gira que prepara del seu últim disc, 'Los días intactos'. Una gira que el portarà per diferents llocs de l'Estat espanyol, com Mallorca i Múrcia. Abans, però, oferirà un assaig a Sant Cugat en forma de concert, una fórmula que ja va repetir al municipi el 2008, quan va presentar el treball 'Saldremos a la lluvia'.

El dimecres passat es van posar a la venda les entrades per aquest espectacle però es van exhaurir en menys d'una hora. García se sent orgullós d'aquest fet però també reconeix que l'obliga a 'no fallar'.

Manolo García

Per a mi és un motiu d'alegria però també fa que pensi que no podem fallar.


Davant els moments de crisi, l'artista ha destacat el gran paper que estan duent a terme les petites sales de teatre, uns espais que resulten molt útils per als cantautors perquè desprenen un encant especial i fan que toquin més tranquils.

Pel que fa al seu últim disc, 'Los días intactos', ha destacat que es tracta d'un treball molt diferent als anteriors, amb un estil molt més rocker, perquè la gràcia del món musical és apostar sempre per noves fórmules.

Manolo García

Tens il·lusió si fas diversitat, sorpresa. Si tries sempre el mateix t'avorreixes i no pots entretenir els altres.


En la trobada amb els periodistes, García ha explicat la rutina dels assajos que ha dut a terme en les últimes setmanes al Teatre-Auditori. Uns dies, ha explicat, en què s'ha passat moltes hores assajant els nous temes. En aquest sentit, ha destacat que el més important, en qualsevol àmbit professional, és sentit passió per la feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.