Lia Kaufman proposa un joc de conceptes i textures per parlar del món actual


  • Comparteix:

Lia Kaufman posa davant la seva obra, que es pot visitar a la Casa de Cultura

Lia Kaufman posa davant la seva obra, que es pot visitar a la Casa de Cultura

La Casa de Cultura ha presentat aquest dimecres la darrera exposició de l'artista d'origen argentí, Lia Kaufman, 'Decollage'. Es tracta d'un joc de 26 imatges i 26 textos que es descobreixen mútuament i que, llegits en clau futurista, busquen la poètica del món actual. L'exposició, organitzada per l'Ajuntament, es podrà visitar a la Casa de Cultura fins el tercer diumenge de març.

'Decollage' és la nova proposta de l'artista d'origen argentí, Lia Kaufman. Integrada per 26 imatges i 26 textos, l'artista proposa una interrelació entre quadres i textos que cerca compartir la seva experiència estètica amb l’espectador i ampliar l’estructura plana del quadre projectant fora del marc a través de la seva prosa poètica.

Kaufman encara l'obra com un joc de conceptes, materials i suports que, alhora, proposa un joc intel·lectual que amaga una particular visió del món actual. Així ho ha explicat l'artista en declaracions a Cugat.cat

Lia Kaufman

La meva observació del món en què vivim és la d'un món que es va empetitint.


La fusta i els dibuixos a llapis, així com materials com els circuits impresos, terminals de llautó, peces de ferro, bronze, coure, plata i or són les matèries primes que conformen l'amalgama 'Decollage'.

L'exposició, organitzada per l'Ajuntament, s'ha estrenat aquest dijous a la Casa de Cultura. 'Decollage' es podrà visitar fins el tercer diumenge de febrer i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.