Clownic interpreta els clàssics del cinema d'humor al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Una escena de 'Ticket' / Font: Santcugat.cat

Una escena de 'Ticket' / Font: Santcugat.cat

La companyia Clownic porta al Teatre-Auditori el seu nou espectacle 'Ticket' aquest diumenge a les set de la tarda. Es tracte d'un viatge per la història del cinema d'humor que repassa els esquetxos més populars de les pel·lícules de Charles Chaplin, els germans Marx i els Monty Python. L'entrada té un preu de 24 euros per al públic general i 14 euros per als abonats.

Després de més de 14 anys interpretant els grans èxits del Tricicle, Clownic ha decidit finalment crear el seu propi espectacle, sempre sense allunyar-se dels seus orígens artístics i estètics. Tot i homenatjar els gags d'humoristes universals de la història del cinema, el director de la companyia, Marc Montserrat, ha assegurat durant una entrevista a Cugat.cat que els esquetxos de 'Ticket' no són una còpia d'aquells.

Marc Montserrat

Hem agafat les seqüències més còmiques i les hem fet en el nostre propi estil.


Segons Montserrat, la voluntat del muntatge és fer riure l'espectador cada 10 segons. El repartiment l'encapçalen els actors Eduard Méndez, Xevi Casals i Gerard Domènech.

El muntatge es representa aquest diumenge a les set de la tarda al Teatre-Auditori i té un preu de 24 euros per al públic general i 14 euros per als abonats. També inclou les modalitats habituals de descompte que ofereix l'entitat per als abonaments parcials, els grups o els majors de 65 anys, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.