La Oreja de Van Gogh més enèrgica i contundent fa vibrar el públic santcugatenc


  • Comparteix:

La cantant del grup Leire Martínez en un instant del concert al Teatre-Auditori

La cantant del grup Leire Martínez en un instant del concert al Teatre-Auditori

El grup musical La Oreja de Van Gogh ha omplert d'energia i força el Teatre-Auditori. El concert de presentació de l'últim disc de la banda, 'Cometas por el cielo', s'ha transformat en una festa on el públic santcugatenc ha vibrat amb la passió que ha transmès la líder del grup, Leire Martínez. Entre el repertori no hi han faltat ni les cançons més antigues de la banda ni tampoc les més recents. Reviu el concert de La Oreja de Van Gogh a Cugat tv

La Oreja de Van Gogh ha sabut convèncer un públic familiar, en gran part moltes mares que han acompanyat les seves filles, que ha gaudit amb el ritme i l'explosió escènica que ha transmès la banda des del primer minut del concert. Cançons mítiques del conjunt com 'La Playa', 'Soledad' i 'Dulce Locura' s'han barrejat amb els temes més nous i roquers com 'La niña que llora en tus fiestas', 'Día cero' i 'Promesas de Primavera'.

Precisament, la cantant del grup, Leire Martínez, explicava dies abans del concert a Sant Cugat per què han incorporat un estil més elèctric i potent a les cançons.

Leire Martínez

Hem volgut fer un pas endavant i evolucionar. Hem optat per fer cançons sense tancar-nos en el nostre món interior.




El públic, que ha connectat des del primer instant amb la cantant, ha sortit així d'emocionat del concert.

Públic

Aquesta noia és genial./ Ha estat el meu primer concert, una experiència inoblidable./ Espero poder tornar a veure el grup perquè ha estat increïble. / No sóc fan però ha estat espectacular.








La Oreja de Van Gogh ha estat el primer espectacle de la nova programació del Teatre-Auditori que s'allargarà fins al maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.