'Beckembauer' i la seva crítica al món del cor obren la programació de Teatre Espiral


  • Comparteix:

La companyia Cul-i-Seu / Font: Cul-i-seu

La companyia Cul-i-Seu / Font: Cul-i-seu

La companyia Cul-i-seu ha inaugurat aquest diumenge amb 'Beckembauer' la programació continuada del Grup Teatre Espiral. Aquesta obra de Jordi Casanovas és un retrat en clau còmica del món dels programes del cor i de la televisió escombraries. Després del pas de 'Beckembauer' pel Casal de Cultura de Valldoreix, la programació continuarà amb altres cinc espectacles amb l'objectiu de promoure el teatre amb contingut al territori.

El vilafranquí Jordi Casanovas va guanyar el premi Ciutat d'Alcoi amb 'Beckembauer', una comèdia que segueix les aventures de dos homes que emprenen una creuada contra els programes del cor per recuperar la seva masculinitat. Així ho ha explicat el director de la companyia Cul-i-seu, Jordi Guinart, que ha agraït l'oportunitat de portar aquesta història a Valldoreix.

Jordi Guinart

Expressar el meu agraïment, és molt maco fer teatre entre tots. Significa molt que hi hagi aquest teatre obert i amb una programació estable.


L'obra ha inaugurat aquest diumenge la programació continuada del Grup Teatre Espiral, que portarà altres cinc espectacles a Valldoreix per difondre el teatre amb missatge. Ho ha explicat la directora de la companyia, Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

Les obres que tinguin un contingut, temes i autors variats, però que diguin alguna cosa. No fer teatre gratuïtament, sinó amb contingut.





La programació continuarà amb una representació cada primer diumenge de mes fins al juny. El Grup Teatre Espiral prendrà el relleu presentant 'Tartuffe', de Molière.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.