'Cinema en família' arrenca amb les entrades exhaurides en la seva primera sessió


  • Comparteix:

El cicle 'Cinema en família' ha arrencat amb una molt bona resposta del públic. Més de 200 persones han assistit a la primera sessió d'aquest cicle infantil, que vol ampliar l'oferta familiar cultural a la ciutat, segons ha destacat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha assistit aquest diumenge a la primera de les projeccions. El tret de sortida l'ha donat la pel·lícula d'animació francesa 'Kerity, la casa dels contes' amb les entrades exhaurides. Li agafaran el relleu altres cinc projeccions cada primer diumenge de mes.

El preu reduït de l'entrada, de 3'90 euros, la promoció de crispetes i refresc gratuït i les baixes temperatures han animat els santcugatencs a assistir a les sales de Cinesa Sant Cugat per veure la primera pel·lícula del cicle 'Cinema en família'. Les entrades s'han exhaurit a través de la venda anticipada i diumenge al matí ja no en quedaven a les taquilles dels cinemes.

Els assistents enquestats per Cugat.cat han agraït iniciatives com aquesta, que obren noves vies d'oci per a les famílies de la ciutat.

Assistents

Ens va semblar una bona idea. / Feia molt fred i hem decidit venir aquí. / L'argument explica la història d'una àvia, els seus néts i una porta.


La sessió ha començat amb mitja hora de retard a causa de les llargues cues que s'han format a l'entrada. L'estrena d'aquest cicle és fruit d'un acord entre l'Ajuntament i Cinesa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que l'èxit del cicle 'Cinema d'Autor' ha impulsat aquest nou projecte.

Mercè Conesa

Feia temps que parlavem d'aquesta possibilitat. Estic molt satisfeta perquè l'èxit ha estat rotund.



De la seva banda, el cap tècnic del Teatre-Auditori i col·laborador del cicle, Marc Urquizu, s'ha vist sorprès per la bona rebuda del cicle.

Marc Urquizu

Està tot ple i al matí ja no hi havia entrades. És un èxit especialment tractant-se de la primera sessió.



Urquizu no ha descartat obrir dues sales durant la propera sessió del cicle, que tindrà lloc el primer diumenge de març i comptarà amb la pel·lícula 'Tina Superbruixa i el viatge a Mandolan'. El cicle continuarà cada primer diumenge de mes fins al juliol i totes les pel·lícules es projectaran a les sales de Cinesa Sant Cugat al punt del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.