'Vicky el víking i el martell de Thor' és la proposta d'aquest mes del Cicle de Cinema Infantil


Temes relacionats

Neix el Cicle de Cinema Infantil, amb pel·lícules inèdites a Cinesa (31/gen/12)


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

El Cicle de Cinema Infantil torna aquest diumenge a les sales de Cinesa Sant Cugat. La projecció serà el llargmetratge d'animació 'Vicky el víking i el martell de Thor', amb una durada de 90 minuts. La projecció es farà a les dotze del migdia i el preu de l'entrada serà de 3'90 euros.

En aquesta aventura, Vicky dirigeix l'operació de rescat del seu pare, segrestat per Sven el terrible. A més, Vicky haurà d'enfrontar-se a mars tempestuosos, platges tropicals i múltiples perills per haver de defensar els tresors dels llegendaris déus.

La proposta d'aquest mes és una producció alemanya sota la direcció de Christian Ditter. Aquesta és la quarta sessió del Cicle de Cinema Infantil, que va començar el febrer, i és la versió per als més menuts del Cicle de Cinema d'Autor. Les projeccions tenen lloc el primer diumenge de mes fins el juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.