'Arthur i la venjança d'en Maltazard', proposta d'aquest mes del Cicle de Cinema Infantil


Temes relacionats

'Cinema en família' arrenca amb les entrades exhaurides en la seva primera sessió ( 5/feb/12)

Neix el Cicle de Cinema Infantil, amb pel·lícules inèdites a Cinesa (31/gen/12)


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

El Cicle de Cinema Infantil torna aquest diumenge a les sales de Cinesa Sant Cugat. La projecció serà el llargmetratge d'animació 'Arthur i la venjança d'en Maltazard', amb una durada de 90 minuts. La projecció és a les dotze del migdia i el preu de l'entrada és de 3'90 euros.

En aquesta aventura, Arthur està molt content perquè podrà tornar a la terra dels Minimoys per retrobar-se amb la princesa Selènia. El pare de l'Arthur decideix que tota la família ha de marxar cap a casa de l'àvia, però quan estan a punt de sortir, una aranya li lliura a l'Arthur un missatge de socors escrit en un gra d'arròs. L'Arthur pensa que Selènia està en perill i decideix anar a la terra dels Minimoys a salvar-la.

La proposta d'aquest mes és una producció francesa sota la direcció de Luc Besson. Aquesta és la cinquena sessió del Cicle de Cinema Infantil, que va començar al febrer, i és la versió per als més menuts del Cicle de Cinema d'Autor. Les projeccions tenen lloc el primer diumenge de mes fins al juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.