Sant Cugat rebrà més de 2.000 geganters a la trobada gegantera del Vallès


  • Comparteix:

La geganta Marieta serà la pubilla del Vallès

La geganta Marieta serà la pubilla del Vallès

Sant Cugat acollirà la 29a trobada gegantera del Vallès el proper mes de juny, en un acte que aplegarà més de 2.000 geganters de tota la comarca. Durant la celebració, que anirà acompanyada d'una cercavila pels carrers de la ciutat, la geganta Marieta rebrà la banda de pubilla del Vallès de mans de la colla de Llagostera. La cita coincideix amb les celebracions del 25è aniversari de la colla de gegants de Sant Cugat.

Més d'una vintena de colles geganteres es donaran cita a Sant Cugat el proper tres de juny en la que serà la 29a trobada gegantera del Vallès. Així ho ha afirmat la colla gegantera de la ciutat, després que l'Ajuntament donés el permís definitiu la setmana passada.

Es tracta d'una de les trobades geganteres més especials, ja que és el moment de traspàs de la banda de pubilla del Vallès, que enguany passarà a mans de la geganta Marieta. El cap de colla dels geganters de Sant Cugat, Jordi Sibina, ha explicat a Cugat.cat tots els detalls de la celebració.

Jordi Sibina

La pubilla del Vallès actual, la de la Llagosta, ens traspassarà la banda de pubilla i ho celebrarem amb un ball especial.


La jornada acollirà prop de 2.000 persones al centre de la ciutat que, després de ballar el tradicional ball del Vallès, oferiran una cercavila pels carrers de Sant Cugat per celebrar el nomenament de la nova pubilla.

La cita gegantera coincideix amb les celebracions amb motiu del 25è aniversari de la colla gegantera de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.