La Biennal Mostra d'Art Contemporani 2004 tractarà el mestissatge amb motiu del Fòrum de les Cultures


  • Comparteix:

Presentació de l'edició 2003 per Josep Canals i Lluís Recoder.

Presentació de l'edició 2003 per Josep Canals i Lluís Recoder.

La Canals Galeria d''Art i l'Ajuntament han consensuat les bases d'enguany de la Biennal Mostra d'Art Contemporani Català que enguany girarà entorn del mestissatge i la diversitat amb motiu de la celebració, el 2004, del Fòrum Universal de les Cultures. La mostra, que recorrerà les principals ciutats de Catalunya i del Principat d'Andorra, s'inaugurarà el mes d'abril a la Casa Aymat. Es tracta d'un certamen que pretén donar a conèixer les obres dels joves creadors de tot el país.

És la primera vegada que la Biennal Mostra d'Art Contemporani gira al voltant d'un tema concret. En aquest cas i coincidint amb un dels principals lemes que ocupa el Fòrum Universal de les Cultures 2004, l'ajuntament i la Canals Galeria d'Art han decidit convocar aquesta catorzena edició basada en la cultura de la diversitat i el mestissatge. Escoltem el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins.

Lluís Campins

Vam pensar que seria interessant incloure la Biennal en les activitats del Fòrum. Vam decidir que el tema seria la diversitat i el mestissatge.


La Biennal d'Art, que té com a objectiu donar a conèixer les obres d'artistes menors de 35 anys, iniciarà el seu recorregut a la Casa Aymat el proper mes d'abril i després passarà per les principals ciutats de Catalunya i del Principat d'Andorra. Segons, el director de Canals Galeria d'Art, Josep Canals, el més important és que la mostra visiti les quatre provincies catalanes.

Josep Canals

La mostra passarà per Vilafranca del Penedés, Camprodon, Girona, Encamp, Andorra, etc.La idea és que vagi a les quatre demarcacions catalanes.


L'anterior edició de la Biennal no acabarà el seu itinerari fins aquest mes de desembre. De tota manera, els organitzadors han valorat de forma positiva la mostra, tant pel que fa el nivell de participació dels ajuntaments per on ha passat la mostra, com dels visitants. Escoltem Lluís Campins.

Lluís Campins

En termes generals, el nombre de visites a la mostra ha estat molt elevat i satisfactòria.


Durant la cloenda de la Biennal d'Art 2003 al Centre Cívic de Sant Agustí de Barcelona es presentarà la 14ena edició de la Biennal del 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.