L'Aula d'Extensió porta la concertista Maria Lluïsa Cantos al Teatre-Auditori


Temes relacionats

La concertista Maria Lluïsa Cantos tanca el curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran davant de 500 persones ( 8/jun/05)

L'Aula d'Extensió Universitària fa avui la cloenda del curs amb una actuació de la concertista Maria Lluïsa Cantos ( 7/jun/05)


  • Comparteix:

Maria Luïsa Cantos és una de les pianistes més prestigioses del país. / Font: Conciertosdaniel.com

Maria Luïsa Cantos és una de les pianistes més prestigioses del país. / Font: Conciertosdaniel.com

La pianista Maria Lluïsa Cantos oferirà un concert de piano al Teatre-Auditori el penúltim dimecres d'aquest mes. Es tracta d'un recital organitzat per l'Aula d'Extensió Universitaria (AEU) de Gent Gran emmarcat fora del programa d'activitats. L'actuació començarà a les nou del vespre i oferirà peces de Brahms, Schumann, Granados i Scriabin.

La concertista i presidenta de la Fundació Música Espanyola a Suïssa, Maria Lluïsa Cantos, visita per tercera ocasió la ciutat. Cantos va participar en l'acte de cloenda del curs 2005 de l'Aula d'Extensió Universitària i en la conferència dedicada a Granados de 2008.

El concert, que estarà obert a tot el públic santcugatenc, serà enregistrat per Catalunya Música. Les entrades ja estan a la venda i el seu preu és de sis euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.