L'activisme musical de Feliu Ventura trepitja fort a Valldoreix, amb la seva actuació


  • Comparteix:

Feliu Ventura torna a captivar el públic valldoreixenc, en el concert d'aquest divendres a la Nau de Cultura on ha presentat el seu últim disc 'Música i lletra'. El cantautor de Xàtiva ha pujat damunt de l'escenari amb un treball senzill i sincer, on ha fet una forta crítica a la situació política i econòmica actual. Prop d'un centenar de persones ha aplaudit i gaudit de les seves crítiques socials, un tarannà que ha acompanyat sempre les seves cançons.

Després d'uns anys de silenci discogràfic, l'artista ha tornat a Valldoreix per presentar el seu últim treball discogràfic, 'Música i lletra', com a mostra de la seva fidelitat al públic valldoreixenc. Ventura s'ha mostrat molt satisfet de com respon el públic del territori als seus concerts.

Feliu Ventura

És un públic molt respectuós i m'impressiona. Es guarda l'eufòria pel final i intenta no interrompre.


El cantautor ha posat de relleu el seu activisme musical i el seu compromís poètic i ha demostrat que la senzillesa de la música continua encisant els seus seguidors, sense artificis ni envoltoris. L'actuació ha permès al de Xàtiva jugar de manera constant amb el públic amb molta complicitat i els ha ofert peces tan representatives líricament com 'Torn de preguntes', inclosa en el seu nou disc.

10 dels espectadors que han assistit al concert ho han fet gràcies a les entrades que aquest divendres ha sortejat el magazín 'Sant Cugat a Fons' de la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM). Aquests han aconseguit les entrades a un preu reduït de cinc euros.

L'última actuació de Feliu Ventura a Sant Cugat va ser el 2010 per celebrar el 5è aniversari del Terra Dolça. També va participar quan l'espai gastronòmic va bufar espelmes en el primer i el tercer aniversari. A més, a Valldoreix va portar 'Alfabets de futur' el 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.