Presència santcugatenca a la trobada de gegantons de les festes de Santa Eulàlia de Barcelona


  • Comparteix:

La Salut és la novetat d'enguany

La Salut és la novetat d'enguany

Els nens i nenes dels Geganters de Sant Cugat han fet ballar el Valentí i la Salut, els dos gegantons de la colla, en la IX Trobada de Gegantons i Bestiari Infantil i d’Escola de Catalunya. La cercavila ha tingut lloc aquest dissabte pels carrers de Barcelona en motiu de les festes de Santa Eulàlia.

Els més petits de la colla han estat els protagonistes per un dia en una trobada que ha reunit colles de tot Catalunya. El president dels Geganters de Sant Cugat, Carles Falp, ha fet un balanç molt positiu de la cercavila.

Carles Falp

Tot ha anat molt bé i la canalla ha gaudit molt ballant amb el Valentí i la nova gegantona la Salut. Malauradament no hem pogut acabar a la plaça de St. Jaume.




La trobada havia d'acabar a la plaça de Sant Jaume, però la celebració d'una manifestació ha obligat a tancar la cercavila a la plaça de Ramon Berenguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.